Παρακαλώ, προσθέστε το πρώτο αντικείμενό σας στη λίστα επιθυμιών

Παρακαλώ, προσθέστε το πρώτο αντικείμενό σας στη λίστα επιθυμιών

Παρακαλώ, προσθέστε το πρώτο αντικείμενό σας στη λίστα επιθυμιών

Τρόποι πληρωμής

Η εταιρία ΒΟΥΤΣΕΛΗΣ ΑΕ για την ασφάλεια των συναλλαγών κρυπτογραφεί όλες τις πληροφορίες και τα προσωπικά στοιχεία τα οποία μας αποστέλλετε καθ’ όλη την διάρκεια της σύνδεσης σας με τη χρήση πρωτοκόλλου κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL).

Η εταιρία μας σας παρέχει την δυνατότητα να επιλέξετε εάν επιθυμείτε την έκδοση απόδειξης ή τιμολογίου για την αγορά σας, ανάλογα με το αν συναλλάσσεστε μαζί μας ως ιδιώτες ή ως επαγγελματίες/επιχειρήσεις αντίστοιχα. Για την ολοκλήρωση των αγορών σας η εταιρία μας σας παρέχει τους κάτωθι τρόπους πληρωμής:

Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα

Μπορείτε να επιλέξετε την πληρωμή του αντιτίμου των αγορασθέντων από εσάς προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.voutselis.com με ασφάλεια, χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σας. Όταν επιλέγετε την πληρωμή μέσω Πιστωτικής ή Χρεωστικής κάρτας ανακατευθύνεστε στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Πειραιώς, μέσω της οποίας μπορείτε να ολοκληρώσετε με ασφάλεια και ευκολία την παραγγελία σας. Γίνονται δεκτές οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες και προπληρωμένες κάρτες των Visa, Mastercard και Maestro.

Με την πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας σας παρέχεται η δυνατότητα να εξοφλήσετε το αντίτιμο της συναλλαγής σας σε έως 3 άτοκες δόσεις, αρκεί το ποσό της συναλλαγής σας να είναι ανώτερο των ……….

Η πραγματοποίηση πληρωμής μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας δεν επιφέρει καμία πρόσθετη χρέωση.

Πληρωμή με Αντικαταβολή

Μπορείτε να επιλέξετε την πληρωμή του αντιτίμου των αγορασθέντων από εσάς προϊόντων μέσω αντικαταβολής. Στην περίπτωση αυτή θα καταβάλλετε το αντίτιμο των παραγγελθέντων από εσάς προϊόντων στο συνεργάτη μας της Elta Courier ο οποίος θα παραδώσει στην διεύθυνση που έχετε επιλέξει την παραγγελία σας. Η πληρωμή με αντικαταβολή εφαρμόζεται μόνο για τις παραγγελίες που εξυπηρετούνται από την Elta Courier. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί στη διεύθυνση σας με τη χρήση πρακτορείου μεταφορών η πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής δεν θα είναι διαθέσιμη.

Ειδικότερα για την πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής αυτή πραγματοποιείται δωρεάν (χωρίς επιπλέον χρέωση) για παραγγελίες ποσού μεγαλύτερου των 60,00 ευρώ, ενώ για παραγγελίες ποσού μικρότερου των 60,00 ευρώ θα υπάρχει επιπλέον χρέωση εκ ποσού ενός 3,00 ευρώ.

Περαιτέρω, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι για αγορές αξίας μεγαλύτερης των 500,00 ευρώ, είτε αυτές αφορούν ιδιώτες είτε επιχειρήσεις, δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή, καθώς οι παραγγελίες αυτές θα πρέπει να καταβληθούν με ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής (τραπεζική κατάθεση ή με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας).

Τραπεζική κατάθεση

Μπορείτε να επιλέξετε την πληρωμή του αντιτίμου των αγορασθέντων από εσάς προϊόντων μέσω τραπεζικής κατάθεσης στους κατωτέρω αναφερόμενους τραπεζικούς λογαριασμούς που τηρεί η ΒΟΥΤΣΕΛΗΣ Α.Ε.

EUROBANK: 00260093640200564025
Δικαιούχος Λογαριασμού: ΒΟΥΤΣΕΛΗΣ ΑΕ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR41 0172 0830 0050 8310 1533 485
Δικαιούχος Λογαριασμού: ΒΟΥΤΣΕΛΗΣ ΑΕ

Σε περίπτωση που πραγματοποιήσετε τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους ανωτέρω λογαριασμούς, παρακαλούμε όπως αναγράψετε ως αιτιολογία τον αριθμό της παραγγελίας σας (OrderID) και το ονοματεπώνυμο σας. Παράλληλα, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 2108142547, είτε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση eshop@voutselis.com με θέμα τον αριθμό της παραγγελίας σας (OrderID). Με τον τρόπο αυτό θα μας διευκολύνετε στην ταυτοποίηση της παραγγελίας σας και στην πιο άμεση προετοιμασία της και αποστολή της.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι τυχόν έξοδα που επιβάλλονται από το εκάστοτε τραπεζικό ίδρυμα για την πραγματοποίηση κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πελάτη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με την αγορά σας, τους τρόπους αποστολής και πληρωμής, παρακαλούμε να επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 210 8142547, είτε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση eshop@voutselis.com .

Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

X