Παρακαλώ, προσθέστε το πρώτο αντικείμενό σας στη λίστα επιθυμιών

Παρακαλώ, προσθέστε το πρώτο αντικείμενό σας στη λίστα επιθυμιών

Παρακαλώ, προσθέστε το πρώτο αντικείμενό σας στη λίστα επιθυμιών

Προφίλ

η φιλοσοφία της Εταιρείας μας

Η εταιρεία ΒΟΥΤΣΕΛΗΣ ΑΕ είναι μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού από το 1980.

Ακολουθεί μία πορεία ετών στον κλάδο αφού ιδρύθηκε από τον Γεώργιο Βουτσέλη το 1980 πέρασε στα χέρια του γιου Δημήτριου Βουτσέλη και ερχόμαστε στο σήμερα όπου τα ηνία της επιχείρησης έχουν αναλάβει οι εγγονοί Γεώργιος και Δημήτριος Βουτσέλης.Το κεντρικό κατάστημα της ΒΟΥΤΣΕΛΗΣ ΑΕ βρίσκεται στην Άνοιξη Αττικής. Είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο και υπερσύγχρονο κατάστημα με ευρεία γκάμα προϊόντων τα οποία ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις.

Η εταιρεία μας προσπαθώντας να καλύψει ολοένα και περισσότερες ανάγκες και να γίνει ένα One Stop Shop, έχει διευρύνει το εύρος των προμηθευτών της έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιονδήποτε πελάτη με κύριο γνώμονα το τρίπτυχο Τιμή-Ποιότητα-Εξυπηρέτηση. Διαθέτει μία τεράστια έκθεση φωτιστικών για την κάλυψη των αναγκών ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη. Ενδεικτικά μερικοί από τους συνεργάτες που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημά μας είναι: Geyer, Κουβίδης, Lumen, Viokef, Nova Luce, Legrand , ABB.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η ΒΟΥΤΣΕΛΗΣ ΑΕ κατανοώντας πλήρως τους νόμους και κανόνες της ΕΕ συμβάλει άμεσα στην προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος, αφού διαθέτει ειδικούς κάδους συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών όπως η ανακύκλωση λαμπτήρων και μπαταριών.

Βασική φιλοσοφία της εταιρείας μας αποτελεί η συνεχείς εξέλιξη και η ανάπτυξη με κύριο γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Στόχος της ΒΟΥΤΣΕΛΗΣ ΑΕ είναι η ανάπτυξη του δικτύου της και η εξυπηρέτηση των πελατών της σε οποιαδήποτε πόλη και γειτονιά της Ελλάδας με σύγχρονες και καινοτόμες υπηρεσίες ταχυμεταφορών.
Παράλληλα, η εταιρεία επενδύει και στο ανθρώπινο δυναμικό της και τους παρέχει την δυνατότητα παρακολούθησης σεμιναρίων και εκθέσεων έτσι ώστε να εξελίσσονται ο καθένας τους προσωπικά και ταυτόχρονα να είναι ευθυγραμμισμένοι με τις ανάγκες της αγοράς. 

X