Παρακαλώ, προσθέστε το πρώτο αντικείμενό σας στη λίστα επιθυμιών

Παρακαλώ, προσθέστε το πρώτο αντικείμενό σας στη λίστα επιθυμιών

Παρακαλώ, προσθέστε το πρώτο αντικείμενό σας στη λίστα επιθυμιών

Τρόποι αποστολής

Η ΒΟΥΤΣΕΛΗΣ ΑΕ φροντίζει για την πιο άμεση εξυπηρέτησή σας παραδίδοντας τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει σε άριστη κατάσταση κατά το συντομότερο δυνατό.
Η εταιρία μας αποδέχεται παραγγελίες που αφορούν παραδόσεις προϊόντων μόνο εντός της εδαφικής επικράτειας του Ελληνικού Κράτους.

Η εταιρία μας για την άμεση εξυπηρέτηση σας έχει συνάψει σύμβαση με την εταιρία ταχυμεταφορών Elta Courier, εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό στους πελάτες μας την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που εξασφαλίζει η Elta Courier, το συντομότερο χρόνο παράδοσης και την καλύτερη δυνατή, κατά περίπτωση, προσφορά για την εκτέλεση και αποστολή της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει τοποθετηθεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έως τις 17:00 ώρα εργάσιμης ημέρας, η παραγγελία θα παραδοθεί στην δηλωθείσα από εσάς διεύθυνση εντός 3 εργασίμων ημερών (από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες) ανεξαρτήτως περιοχής.

Εξαίρεση στον παραπάνω χρόνο παράδοσης αποτελούν οι ειδικές παραγγελίες που έχετε πραγματοποιήσει, καθώς και μεγάλου όγκου προϊόντα ή προϊόντα όπως καλώδια και φωτιστικά. Οι παραδόσεις αυτές πραγματοποιούνται με πρακτορείο μεταφορών και ο χρόνος παράδοσης τους υπολογίζεται ανά παραγγελία. Για τις περιπτώσεις αυτές θα ενημερωθείτε από την εταιρία μας το συντομότερο δυνατό (μέσω τηλεφώνου ή email). Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας είτε τηλεφωνικά στο 210 8142547, είτε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση: eshop@voutselis.com. Τέλος, μέσω του ιστοτόπου μας και πριν από την εκτέλεση της παραγγελίας θα ενημερώνεστε για τα προϊόντα τα οποία μπορούν να σας αποσταλούν μόνο μέσω μεταφορικής εταιρίας.

Έξοδα Αποστολής

Στον παρακάτω πίνακα θα δείτε τις χρεώσεις για κάθε αποστολή παραγγελίας που πραγματοποιείται μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών Elta Courier, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%:

Περιοχή Αποστολής Έως 5 kg (κιλά)
< 5 kg
Για κάθε επιπλέον κιλό
> 5 kg
Αττική 4,00 € 0,50€ / επιπλέον κιλό
Εκτός Αττικής 4,00 € 0,60 € / επιπλέον κιλό

 

Περαιτέρω, σας ενημερώνουμε ότι για τις αγορές εκ ποσού 60,00 € και άνω (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.), η αποστολή είναι δωρεάν.

Έξοδα Αντικαταβολής

Όταν έχετε επιλέξει την παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή), το κόστος για τη χρήση της υπηρεσίας αυτής ανέρχεται σε 3,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.. Για αγορές άνω των 60,00 ευρώ, η αντικαταβολή είναι δωρεάν.

Για οποιοδήποτε ζήτημα ανακύψει, κατά παρέκκλιση των ανωτέρω, και αφορά την παραγγελία σας, η εταιρία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με την αγορά σας, τους τρόπους αποστολής και πληρωμής, παρακαλούμε να επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 2108142547, είτε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση eshop@voutselis.com .

Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

X